Igazán senki sem akarta annyira, de egy kakukktojás landolt az ellenzéki összefogás fészkében. Észre sem vették, mekkora a baj. Elsőként Karácsony Gergely hagyta magát madárnak nézni, és mint a baloldal palimadara szorgosan etetni kezdte a gyorsan dagadó kis Márki-Zay kakukkfiókát a saját csőréből.

Az ellenzék Márki-Zay kakukkja először Karácsonyt túrta ki a fészekből, majd ugyanezt tette Dobrev Klárával. Felkészül a DK és a Jobbik. Már amennyiben ők is hagyják magukat madárnak nézni.

Hamarosan jönni fog az ultimátum: vagy velem, vagy ellenem! Majd felmerül Márki-Zay kakukk részéről az választás második fordulója eredményére alapozott jogos igény az egyéni választókörzetekben már megszavazott jelöltlista újragondolására.

A magyar baloldal lábon lőtte magát, mélyrepülése csúfosan bevégeztetett. Néhány prominense még kiugrott a zuhanó gépből, de ejtőernyő nélkül. Erkölcsi holttesteik felkutatása folyamatban van. Béke erkölcsi poraikra!

Azoknak a fiataloknak is kemény lesz a landolás a valóság agyagba döngölt talaján, akik új arcot kerestek, és nem vették észre Márki-Zay modern, demokratikus álarca mögött a 19. századi elavult eszmék keresztény konzervatív követőjét, Orbán alteregóját az ellenzéki oldalon. Politikai tapasztalatlanságuk miatt elhitték, hogy ő fogja őket átvezetni a felszabadult, szellemileg friss és szabad 21. század Európájába.

Azt valahogy nem hallották meg, hogy ideáljuk az egyházi esküvőig, egy teljes évig tartózkodott a házasélettől, mint katolikus ellenzi az abortuszt, mint politikus elfogadja az abortusztörvényt. Bevallotta azt is, hogy neki nem jelent még meg szűz Mária, mint irigyelt ismerőseinek, de nagyon várja a felbukkanását.

Igaz, Mária is csak egy nő, a szerencsétlen, de mégiscsak ő szülte Jézust, aki meg persze férfi és nem meleg. Mert ha az lenne, Márki-Zay biztos tudna róla – ő minden meleget ismer mindenütt –, de nyilván nem árulná el senkinek. Azt persze kidoboltatná minden faluban, hogy ki a cigány – mintha ott nem tudnák –, és egyet-egyet kiválasztana közülük, kvóta alapján, hogy felemelje.

A szegényeket nem istápolná, mert igazságosnak tartja az egy kululcsos személyi jövedelemadót, szó se lehet, hogy a milliókat keresőknek adót emeljenek, úgy általában ellenzi az adóemelést, nem változtatna a Fidesz-kormány családi adókedvezményein, mert bár a vak is látja, azok mennyire igazságtalanok, de Márki-Zay soha nem mondta, hogy szociálisan érzékeny volna.

A Márki-Zayra szavazó fiatalokat lehet a legkevésbé hibáztatni, hiszen most láttak először autentikus választást, aminek annyira megörültek, hogy gyorsan arra szavaztak, akire megsúgták az okosok, hogy szavazni érdemes.

A többiek pedig abból az őrültségből merítettek erőt és adtak maguknak erkölcsi felmentést, hogy a patás ördögre is voksolhatunk, ha az el tudja kergetni Orbánt. És a patás ördögre voksoltak, de milyen szar lesz majd rájönni, hogy Orbán legyőzőjét nem Márki-Zay Péternek, hanem csak sima patás ördögnek hívják.

Zsebesi Zsolt

A Márki-Zay kakukkfióka kegyetlenül kilök mindenkit az ellenzéki fészekből” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Sánda Sávmák! A Fidesz is fiatalokból állt és az idősek hagyták, hogy jövőt csináljanak és megcsinálták. Pontosan annak vagyunk tanúi, elszenvedői. Nem elég, hogy Magyarországot tönkre tették, de Európánban is ők szeretnék fújni a passzátot és itt a következő ifjúság, akik a romok felett akarnak építeni, mert ők megmutatják., Ide gazdasági szakértőkből álló kormány kellene. A pártokat meg hagyni, hogy szórakoztassák a népet. Nekem több olyan nem kell, aki fiatal és majd megmutatja. Semmi tapasztalata, de ő megmutatja és hozzá borzalmasan pökhendi. Nekem ez a véleményem,

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s