Ha Budapest főpolgármesterének van vér a pucájában, mert politikai vénája az nem annyira van, és jót akar tenni az ellenzéki összefogásnak, valóban esélyt akar adni Orbán leváltására, akkor – igaza van Márki-Zaynak – vissza kell lépnie

Csakhogy nem az első fordulóban 20 százalékot elért Márki-Zay, hanem a 34 százalékos támogatást szerzett Dobrev Klára javára, akivel együtt a választók bizalmának több mint 60 százalékát mondhatják magukénak, és egymást támogatva Dobrev vezetésével esélyük van, hogy  Márki-Zay legyőzése után jövőre legyőzzék Orbán Viktort is.

Karácsony Gergely oroszlánként harcolt, hogy megőrizze a második helyét a kormányfőjelöltek között, hogy megakadályozza a harmadik helyezettet abban, hogy rákényszerítse a visszalépést, hogy Márki-Zay indulhasson helyette Dobrev ellen. Ezt most megköszönjük neki.

Márki-Zaynak köszönjük, hogy egy hét alatt elárult magáról mindent, hogy jól megismerhettük, mennyire alárendeli minden személyi ambícióját a közös célnak, mennyire megbízható és szavatartó ember, igazi szövetséges, csapatjátékos. Ő az, akit a háborúban nyugodtan a hátunk mögé engedhetünk, csak előtte ki kell venni a lőszert a géppisztolyából.

Az elmúlt egy héten nyújtott felejthetetlen alakításával Márki-Zay tulajdonképpen nagy szívességet tett az ellenzéki együttműködésbe tömörült társainak és a szavazóknak. Sok politikusnak évekre van szüksége valódi énjének felfedéséhez, Márki-Zaynak elég vot erre néhány nap.

Vasárnaptól mindenki sokkal megalapozottabban fejezheti ki véleményét az ellenzéki előválasztás második fordulójában.  Ezt elsősorban Márki-Zay Péternek köszönhetjük. Örök hála érte. Ezúton tolmácsoljuk Dobrev Klára külön köszönetét. x

Zsebesi Zsolt

Állítólag Karácsony ma visszalép – természetesen Dobrev Klára javára, mert nem egy puha pöcs” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ha ez lesz hogy Dobrev javára lemond akkor nagyon jól csinálta .Akkor Gratulálok neki most érett benyomást kelt a BALOLDAL.

    Kedvelés

  2. Sajnos ez a magyar sors,hogy minket többnyire nem az elleség győzött le,hanem mi magunkat!!!Köszönet a későn ébredőknek mert talán megszakad a magyar átok,és talán képesek leszünk együtt fellépni a közös ellenség ellen is a végső győzelemig.Köszönet a kitartó harcosoknak akik a népért harcolnak!!!!!!

    Kedvelés

Hozzászólás