“Te saját hatalmi tébolyod oltárán kivégezted Karácsony Gergely kampányát, mérgezett szavakkal ostromlod Jakab Pétert (aki sokunkat késztet elismerésre és csodálatra az összefogást övező megfontolt és megingathatatlan lojalitásával), és minősíthetetlen – sajnálatosan – Orbáni magaslatokból nyilatkozod ki, hogy TE vagy ma a nemzet, a haza megmentője, és aki ebben nem a partnered, az voltaképp Fidesz-párti és hazaáruló.” – részlet Juhász Zoli Shepherd leveléből.

“Kedves Péter!

Emlékszem, amikor a közéletbe toppantál, és megkaptad azt a közfigyelmet, azt a jóindulatú köztámogatást, ami kellően felvértezett, hogy sikeresen tudj harcolni a Fidesz egyik legerősebb városában. Sikered egyúttal mindenki sikere is volt, hiszen nemcsak az ellenzéki pártok, de sokan mások is (választók, véleményformálók, a média és az Internet melósai is), odaálltak melléd és segítettek.

Emlékszem. Mielőtt megjelentél a közéletben az én oldalamon, már akkor is tobzódott a Fidesz. Hallgattam akkor már évek óta és hallgatom azóta is az oldalamra tévedt fideszesek személyeskedő, rosszindulatú szavait.

Libernyák, Gyurcsányista, komcsi, Soros-bérenc stb.

Többségükről lesír, hogy életmódjuk, életvitelük át van itatva a kormányzat keresztény-konzervatívnak és emberinek hazudott neofasiszta eszméivel.

Tudod, Péter, a Fidesz alpári alakjai mellé most megkaptam (megkaptuk) a te szavazóbázisod is.

És láss csodát: nyelvezetében, hangulatában, értékrendjében pontosan ugyanazt adják, amit a Fidesz. Egyik legfőbb mondanivalójuk pedig az, amit te véletlen elszólásnak mondasz, holott tudatos és előre megfontolt közlésként vezetted be a köztudatba.

Hazaáruló.

Tudod, nehéz erre mit válaszolni, mert az az emberi magasság, ahonnan indultál, és az a nívótlan pöcegödör, ahonnan most beszélsz, és ahova követtek a híveid, egyszerűen méltatlan helyzetet teremtett!

Én leírtalak. Örökre.

Te saját hatalmi tébolyod oltárán kivégezted Karácsony Gergely kampányát, mérgezett szavakkal ostromlod Jakab Pétert (aki sokunkat késztet elismerésre és csodálatra az összefogást övező megfontolt és megingathatatlan lojalitásával), és minősíthetetlen – sajnálatosan – Orbáni magaslatokból nyilatkozod ki, hogy TE vagy ma a nemzet, a haza megmentője, és aki ebben nem a partnered, az voltaképp Fidesz-párti és hazaáruló.

Az, hogy Dobrev Klára lejáratása a programod fénypontja, hogy ellenséget gyártasz a DK-ból és a Jobbikból, valamint azokból, akik nem akarnak melléd állni, csak hab a tortán. Épp ezért semmi meglepőt sem látok abban, hogy bár pellengérre állítottad a melegeket, a cigányokat és akit ért a kezed, elvakult és fanatizált követőidnek ez nem tűnik fel.

Az oldalamon egy hete nem a Fidesz-trollok a leghangosabb ultraradikális jobboldaliak, hanem a TE követői táborod.

ÉN EBBŐL A SZENNYES ÜGYBŐL KISZÁLLOK!

Nem vagyok hajlandó az ellenzéki összefogás erodálásában részt venni azért, hogy a romokon a te dicsőségedet hirdessék azok, akik nézetei, világképe pontosan ugyanolyan, mint azé a nemzetvezetőé, akit igyekszünk jövő áprilisban leváltani.

Ha valaki ezt a nívót tekinti etalonnak, ezt akarja képviselni, hát lelke rajta! Engem hagyjon ki ebből. Undorodom! Számomra erkölcsi halott vagy!

És végszónak: Kedves Dobrev Klára! Kedves Jakab Péter és minden elkötelezett ellenzéki! Mit is mondhatnék ezek után? Számíthattok rám!

Juhász Zoli” x

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s