Orbán Viktor megnyugodhat. Van kinek átadni a stafétabotot. A képen látható fiatalok a Fidesz ifjúsági szervezetéből, a Fidelitasból első pillantásra meggyőzik a kétkedőket, hogy lesz, aki Orbán Viktor nyomdokába tud lépni. Legalábbis ami az öltözködési kultúrát illeti, mindenképpen.

Orbán Viktor tisztavatáson

Az előző rendszerről sok rosszat el lehet mondani. Tény azonban az is, hogy Orbán Viktor illiberális demokráciája nem lógott volna ki látványosan a sorból. Vita tárgya, hogy Kádár volt-e jobb politikus, vagy Orbán, Kádár tett-e többet a magyarokért, vagy Orbán, de egy dolog vitán felül áll: az egykori Varsói Szerződés valamennyi tagországa pártvezetőjének már több mint 30 évvel ezelőtt is jobb szabója volt, mint Orbán Viktornak.

ADN-ZB / Mittelstädt / 29.5.87 / Berlin: Tagung Zum Abschluß stellten sich die Leiter der Delegationen zur turnusmäßigen Tagung des Politischen Beratenden Ausschusses der Teilnehmerstaaten des Warschauer Vertrages den Fotografen. v.l.n.r.: Gustáv Husak (CSSR), Todor Shiwkow (VRB), Erich Honecker (DDR), Michail Gorbatschow (UdSSR), Nicolae Ceausescu (SRR), Wojciech Jaruzelski (VRP) und Janos Kadar (UVR).

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s