A magyar polgári konzervatívok, amennyiben vannak ilyenek, legalább egy sikertelen merényletet megpróbálhatnának Orbán Viktor ellen, hogy eltávolítsák a hatalomból, hogy megmentsék a magyar polgári konzervativizmust attól a szégyentől, hogy Kaczynskikkel, Le Penekkel, Salvinikkel, Melonikkal és társaikkal egy gyékényen árulva szabad utat adnak Orbán ámokfutásának, amellyel Európa páriájává alázza Magyarországot, nyíltan neofasiszta, neonáci pályára állítsa hazánkat.

Ez már nem játék, nem EU-ellenes dac, nem a nemzetállami szuverenitásért folytatott csatározás, nem a nemzetállamok laza szövetségét előnyben részesítő, nem az EU további intézményesítését ellenző, a fősodortól eltérő véleménynyilvánítás, hanem az egész kontinenst veszélyeztető szélsőjobboldali pártok és pártocskák összefogása a demokratikus, 21. századi, liberális Európa ellen.

Orbán Viktor 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé, 2002-től 2012-ig az Európai Néppárt egyik alelnöke volt. Utóbbiból idén léptette ki pártját, hogy most végül nagy ívű politikai és ideológiai ámokfutását az európai szélsőjobb kebelén fejezze be. A magyar jobboldali, konzervatív urak szemmel láthatóan bárhova követik Felcsút nagy szülöttét, és ha a jövőben is vaknak és süketnek mutatják magukat, akkor a nem oly távoli jövőben a Kínai Kommunista Pártban ébrednek majd fel.

A magyar kormányfő az elmeháborodott lengyel vátesz, Jaroslaw Kaczynski felhívásához csatlakozva aláírásával erősítette meg, hogy egy mocskos, antihumánus és ocsmány neonáci és neofasiszta közös vállalkozásba viszi be Magyarországot a magyar emberek megkérdezése nélkül. Mégpedig kizárólag azért, mert – finom leszek – tele van a gatyája, mivel mára ellene fordultak az európai nagyhatalmak, az EU mint intézmény és szinte valamennyi tagországa, a nyugat védelmi szövetsége, a NATO és az Egyesült Államok is.

A díszes társaság, amelyhez Orbán Viktor csatlakoztatta a Fideszt

 • Jog és Igazságosság, Lengyelország (Európai Konzervatívok és Reformerek),
 • Nemzeti Tömörülés, Franciaország (Identitás és Demokrácia),
 • Liga, Olaszország (Identitás és Demokrácia),
 • Olasz Testvérek, Olaszország (Európai Konzervatívok és Reformerek),
 • Vox, Spanyolország (Európai Konzervatívok és Reformerek),
 • Szabadságpárt, Ausztria (Identitás és Demokrácia),
 • Flamand Érdek, Belgium (Identitás és Demokrácia),
 • Bolgár Nemzeti Mozgalom, Bulgária (Európai Konzervatívok és Reformerek),
 • Dán Néppárt, Dánia (Identitás és Demokrácia),
 • Észt Konzervatív Néppárt, Észtország (Identitás és Demokrácia),
 • Finn Párt, Finnország (Identitás és Demokrácia),
 • Görög Megoldás, Görögország (Európai Konzervatívok és Reformerek),
 • JA (Helyes Válasz) 21, Hollandia (Európai Konzervatívok és Reformerek),
 • Kereszténydemokrata 

A nyugati világ mára, átlátva a szitán, felismerte, hogy Orbán Viktor egy sima köztörvényes bűnöző, politikai sarlatán, aki személyes túlélése és kivételes politikai-gazdasági erejének megőrzése érdekében a már ma is meglévő korlátlan magyarországi hatalmára támaszkodva a civilizált nyugati világ elleni fellépést zászlajukra tűző pártok és pártocskák, Oroszország és Kína nyugatellenes törekvéseit deklaráltan vagy tudatlanul szolgáló erőkhöz csatlakozik, ha lehet, azok szövetségének élére áll.

Azzal, hogy Orbán a mellékelt videó tanulsága szerint büszkén kézjegyével szentesítette, hogy kilép a civilizált világból, Magyarország első számú közellenségévé vált. Innentől kezdve minden magyar embernek erkölcsi és alkotmányos kötelessége, hogy ezt az embert bármilyen eszközzel, akár erőszakkal is, de megfossza a hatalmától, letaszítsa a saját maga építette trónról, kifüstölje a budai várból, és elkergesse az országból.

Innentől kezdve nem a magyar jövőről egymás mellett létező, eltérő vélemények ütköztetéséről van szó, nem Orbán Viktor illiberális demokráciája és milliónyi európai módon gondolkodó és európaiként élni vágyó magyar ember liberális demokráciája versengéséről, hanem egészen durva módon arról kell dönteni, hogy miként lehet ezt az embert politikai mellékvágányra tolni, még mielőtt nemzeti tragédiába taszítja hazánkat.

A neofasiszta, neonáci szervezetekkel vállalt közösséggel Orbán Viktor átlépett egy vörös vonalat, amely felhatalmazza a magyar embereket, hogy már ne úgy kezeljék, mint egy vitatott politikai és gazdasági gyakorlatot megvalósító politikai párt vezetőjét, hanem mint egy hazaárulót, aki a legsúlyosabb büntetést érdemli, és akinek eltávolítása a magyar politikai színpadról a magyar nép, a magyar emberek, a gyermekeink és unokáink jövője, egy sikeres, versenyképes, demokratikus, liberális Európa megmaradása érdekében elkerülhetetlen.

A legutóbbi uniós csúcson Orbán első alkalommal szembesült egészen keményen azzal, hogy nincsenek, vagy csak egy-két szövetségese van az EU-ban, hogy senki nem hisz hazug szólamainak az EU megreformálásáról és a magyar emberek érdekeinek védelméről. Ennek az embernek Európában, a nyugati világban nincs sem jelene, sem jövője.

Aki nem akarja, hogy vele együtt süllyedjünk el mindannyian a kínai kommunista párt kegyetlen világában, Vlagyimir Putyin KGB-rendszerének pöcegödrében, az emelje meg a seggét, és kezdjen el utcai harcokra, általános sztrájkra, polgári elégedetlenségre készülni, vegye komolyan, hogy akár fizikai fájdalmakat és egzisztenciális veszteségeket is vállalni kell hamarosan sokunknak, ha nem akarjuk, hogy a civilizált világ, orrát befogva, Orbánnal együtt Magyarországot is lehúzza a történelem latrináján.

Vannak, akik emlékeznek, hogy jártunk már ott, ahová Orbán vissza akar vezetni minket. Vannak, akik emlékeznek rá, mi lett annak a vége. Vannak, akik nem felejtették el, hogy az elmúlt évszázadok tragédiáiért – mondjon is erről bármit Schmidt Mária – a magyar konzervatív jobboldal a felelős. Úgy látszik, felszaporodott azok száma, akik pofátlanul újra írják a történelmet.

Pedig a lecke egyszerű: aki a nyugat ellen. a polgári demokratikus berendezkedés ellen fordul, aki szembehelyezkedik az EU-val, a NATO-val, az Egyesült Államokkal, aki Kína vagy Oroszország csatlósának áll, az bukásra van ítélve. Annak minden következményével. Mivel a magyar társadalom, a magyar emberek többsége nem ezt akarja, el kell takarítani azokat, akik egy új nemzeti tragédia előidézésén dolgoznak. Mindegy, hogy butaság vagy számítás vezérli őket. Menniük kell! Most!

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s