Törvénytervezet készül Magyarországon, ami megtiltaná, hogy 18 éven aluliaknak mutassanak olyan reklámokat, amelyek homoszexualitást vagy nemváltást tartalmaznak. Amennyiben a törvényhozók elfogadják, Magyarország ismét tesz egy határozott lépést visszafelé az időben.

Javasoljuk, hogy törvényhozóink ne hezitáljanak, legyenek következetesek, és lépjenek tovább! Tiltsanak be minden olyan reklámot, de nemcsak reklámot, hanem filmet, könyvet, videójátékot, festményt, szobrot, ami ellentétes a keresztény erkölcsökkel.

Mindent tiltsanak be, ami – az állam véleménye szerint – árthat a gyermek fejlődésének. Ennél is tovább kellene menni: zárják el a fiatalokat minden baloldali, liberális, migrációt támogató, az Európai Egyesült Államok gondolatát népszerűsítő nézetet tartalmazó információtól.

Mindjárt azzal kellene kezdeni, hogy a labdarúgó EB mérkőzései előtt térdepelő játékosok helyett csak és kizárólag az állva maradt magyar focistákat mutassa a magyar televízió. Mivel a térdepelők provokálják a mi szurkolóinkat. Számunkra idegen értékeket reprezentálnak

A provokációra válaszul helyes lenne csak a magyar támadásokat és a magyar gólokat közvetíteni. Ha ezek nem töltenék ki a játékidőt, akkor Gyurcsányt és Karácsonyt alázó kormánypárti reklámokat lehetne bevágni a 90-ből fennmaradó 85 percre.

A gyerekeket nemcsak el kellene zárni a magyar állam szerint számukra káros információktól, de ennek betartását és eredményét egy 18 éves korban tartandó kötelező vizsgán kellene ellenőrizni. Ez amolyan ellenérettségi lenne, amelyen a fiatalok arról tennének tanúbizonyságot, hogy eleget nem tudnak a világról, ki lehetne deríteni, hogy nem jutottak-e olyan információkhoz, amelyekhez az állam szerint nem kellett volna.

Természetesen osztályoznák is a feleleteket, ellenjegyekkel, vagyis a nulla válasz lenne az ötös, és amennyivel több helyes választ ad valaki azokra a kérdésekre, amelyekre nem lenne szabad, annál rosszabb lesz az érdemjegye. Akik kimagasló teljesítményt nyújtanak, vagyis semmire sem tudnak válaszolni, azok felvételi vizsga nélkül kerülhetnek be egyes egyetemekre.

Ilyen lehet például a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ahol a leginkább nemzeti gondolkodású, tiszta lelkű és fejű fiatalokra van szükség ahhoz, hogy a homoszexualitást, a liberalizmust, a baloldaliságot, az internacionalizmust, a szolidaritást, az Európai Egyesül Államokat, a 15 százalékos egységes vállalati adót és egyéb tiltott eszmék terjedését meggátolni hivatott törvények betartatása biztos, a szükséges beavatkozáskor nem megremegő kezekbe kerüljön.

Ugyancsak felvételi nélkül kerülhetnének a legkevesebbet tudó magyar gyerekek a budapesti Fudan Egyetemre, mert ott egyébként is a Kínai Kommunista Párt gondoskodik a belépők teljes agymosásáról, vagyis mindegy, mivel érkezik a fiatal, a lényeg a kiképzés, amit ott kap.

A 18. életévüket betöltött gyerekekre se szabad felelőtlenül ráengedni azt a sok minden káros dolgot, amit addig elzártunk tőlük. Javaslom, hogy egy amolyan szellemi zsilipen keresztül bocsássuk a fiataljainkat ki a világba. Egy olyan átmeneti képzésre gondolok, amelyen megismerkednének minden olyan dologgal, amit addig elzártunk tőlük. Mivel ez nyilván elég nagy trauma lesz nekik, pszichológusok bevonása ajánlott.

Végezetül felhívnám a figyelmet a határvédelem fontosságára, arra hogy fiaink és lányaink ne keveredjenek minden ellenőrzés nélkül a határainkon túl fertőzött környezetben élő, főleg nyugat-európai fiatalokkal, akik káros eszméket és egyéb betegségeket terjeszthetnek közöttük.

Hiszen a mi gyermekeink immunrendszere ezekkel szemben nem nyújt kellő védelmet. Ezért javaslom, Magyarország lépjen ki a Európai Unió által szervezett Erasmus programból, a mi diákjaink ne menjenek ösztöndíjjal külföldi, főleg nyugati egyetemekre, és onnan se jöjjön hozzánk senki.

Miniszterelnök úr bejelentette, hogy két évre minden migráció, tehát nemcsak az illegális, de a legális betiltását is fontolgatja. Ez nagyon jó gondolat, ami erősítené a fiatalok védelmét a káros információkhoz jutástól. Hogy ez eredményesen megvalósítható legyen, javasoljuk, zárjuk le a határainkat, lépjünk ki a Shengeni egyezményből, vegyük fel – amilyen gyorsan csak lehet – a kapcsolatot kínai barátainkkal, akiknek ezeréves tapasztalata van falak építésében.

Épüljön a déli határkerítésnél erősebb, magasabb, szélesebb magyar kínai nagy fal nyugatról indulva egészen az ország határán végig, hogy megvalósulhasson a körkörös védelem. Természetesen ezzel csak a veszély egy kis részét tudjuk távol tartani a fiataljainktól, ezért fontolóra kell venni az internethasználat újraszabályozását.

Nem letiltani kell a netet, csak orosz és kínai mintára cenzúrázni, és ugyancsak a kínai szaktudásra alapozva ki kellene alakítani egy nemzeti internetet. A Dohány utca környékén biztosan találunk egy magyar Zuckerberget, nem a Pénztáros Lőrincre gondolok, aki meg tudja szerkeszteni a mi „arckönyvünket”.

És amikor már teljesen be leszünk zárva, körbe leszünk kerítve, egymás között leszünk, akik ezt akartuk, ilyen életet álmodtunk magunknak, tarthatunk egy igazi nagy békemenetet Orbán Viktor vezérünk melletti kiállásunkat demonstrálandó.

A vonulás végén a hősök terén aztán ünnepélyesen megjelenik az ország teljes lakossága. Mind a 3,5 millió itthon maradt magyar, akiket nem rugdosott seggbe Bayer Zsolt azzal, hogy ha nem tetszik, ami itt van, menjenek a bánatos……….. nyugatba. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s