Amit mindenki tud, arról nem kell papír. Magyarország a legszuverénebb ország az EU-ban. Lakossága olyannyira tiszteli a szuverenitást mint elvet, hogy nemcsak más országok belügyeibe nem avatkozik bele, de a sajátjába sem. Ennek köszönhető, hogy az ország zseniális vezetésének szabad keze van mindenben, amiben csak szabad kezet akar, így az uniós pénzek ellopásában is.

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) friss jelentése alapján az Euronews azt írja, Magyarország kapta újra a legtöbb büntetést az uniós pénzekkel történt csalások miatt 2016 és 2020 között. 2,2 százalékkal Magyarország vezeti a pénzügyi korrekciós listát az EU strukturális, illetve mezőgazdasági alapjainak kifizetéseinél.

Ez azt jelenti, hogy ilyen arányban találtak szabálytalanságot vagy csalást az ellenőrök. Az uniós átlag ebben az időszakban 0,29 százalék volt. A magyar adat ennek több mint a hétszerese, a második legrosszabb Bulgária indexének (0.69) pedig a háromszorosa.  Svédország, Lettország,  Finnország és Ciprus esetében az ellenőrök semmilyen korrekciós intézkedést nem tartottak szükségesnek.

Orbán Viktor és a magyar nemzeti nagytőke a magyar emberektől kapott kétharmados felhatalmazást nem kótyavetyélte el. Mélyen belenyúlt ez EU adófizetői által feltöltött szolidaritási kasszába, mindent kivett onnan, még azt is, ami nem jár, de csak azért, hogy szétossza – na, nem a szegények hanem – a gazdagok között, hogy azok még gazdagabbak legyenek, hogy legyenek végre nekünk is nemzeti nagytőkéseink.

Szörnyű egy európai keresztény ország nemzeti nagytőkések nélkül. Mennyivel szegényebbek volnánk, ha nem volna egy Mészáros Lőrincünk, egy Hernádi Zsoltunk, egy Csányi Sándorunk, Garancsi Istvánunk, hogy Orbán Viktorról már ne is beszéljünk! Hányan jelentkeznének gázszerelőnek, ha nem állna előttük a villámgyors meggazdagodás esélye? Ki javítaná meg a gázkonvektort Mátraderecskén, ha a fiatalok szeme előtt nem lebegne a felemelkedés Mészáros Lőrinc által kitaposott útja?

Ne nyafogjon nekünk senki erkölcsökről, meg szolidaritásról! Hol voltak ezek a baloldali liberális hordák, amikor megcsonkították Magyarországot, tettek ezek bármit is Trianon ellen? Egy nagy túrót! A legkevesebb, amihez joga van a magyar kormánynak, amolyan történelmi jussa, hogy meglopja az Európai Uniót, és meg is lopja. Méghozzá a legeredményesebben.

Jogunk van ahhoz, hogy a magyar labdarúgó válogatott ne ereszkedjen féltérdre a feketék és az őket támogató libsik előtt, a magyar szurkolók meg azt fütyülnek ki a lelátóról, akit akarnak, ha az izraeli zsidó focistákat, akkor azokat, ha az ír katolikusokat, akkor azokat. A kifütyülés joga és annak szabályozása teljes egészében nemzeti hatáskörbe tartozik, ennek ellenkezőjét hiába keresné bárki az EU alapszerződésében, amit egyébként szarunk betartani.

Minden ellenünk irányuló rágalom cáfolataként le kell szögezni: mi nem politikai okokból támogatjuk Kínát vagy Oroszországot. Mi egyszerűen szeretnénk valakitől minél nagyobb hitelt felvenni, a lehető legrosszabb feltételekkel, a lehető leghülyébb célra, hogy abból a lehető legtöbbet lehessen a nemzeti nagytőke erősítésére ellopni. Ebben az EU sajnos nem partnerünk.

A brüsszeli bürokraták ingyen, segélyként adják a pénzt, igaz többet, mint a kínai és az orosz hitelek együtt, de sokkal jobb feltételekkel és ráadásul értelmes célokra. Csakhogy a mi zseniális vezetésünk pontosan tudja, mi áll az uniós szerződésben. A társulási szerződés szerint a hülyeség, a lopás, a csalás, a harácsolás, a hazudozás és a sumákolás – meg lehet nézni – nemzeti hatáskörben maradt, ennek jogát soha nem adtuk és nem is fogjuk átadni senki másnak. Isten minket úgy segéljen!

Zsebesi Zsolt

Brüsszel kénytelen volt beismerni: csalásban is a legjobbak vagyunk” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s