Orbán Viktor pedofilügyi megbízottja, Kocsis Máté törvénytervezetet nyújt be a parlamentben, amely drákói büntetéssel sújtaná a pedofíliát elkövetőket. A magyar társadalom átérzi annak kivételes ocsmányságát, amikor a bűncselekmény áldozata olyasvalaki – mint például a gyermek –, aki nem tudja megvédeni magát.

Csakhogy: ugyanezt a bűnt követik el Orbán Viktor és a Kocsis Máték, amikor az országra uszítják kifordult erkölcsű elvtársaikat, akik tízmillió magyar ellen követnek el csoportos abúzust, hogy perverz harácsolás- és hatalomvágyaikat kiélhessék, miközben egy egész felnövekvő generációt vakvágányra állítanak.

Ha Kocsis Máté szerint a pedofilok a gyilkosokkal azonos bánásmódot érdemelnek, akkor ugyanezt érdemli az, aki a gyerekeink és az unokáink életét megrontja, aki magyar emberek millióit teszi tönkre, alázza porig a saját hazájában.

Teszi ezt aljas indokból, kizárólag perverz hatalmi és gazdagodási vágya kielégítése céljából, nem törődve azzal, hogy ennek árát ártatlanok, védekezni képtelenek milliói fizetik meg, főleg a fiatalok, akik jövő nélkül nőnek fel egy Patyomkin-demokráciában, korszerű világkép és versenyképes tudás nélkül, sokan közülük anyagi-, de szinte kivétel nélkül szellemi nyomorban.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s