Hitlert, Sztálint és Rákosit még életében az egekig dicsérték, nagy formátumú, tehetséges és korszakos politikusnak nevezték a hatalmuktól rettegők, a kegyelmükből jól élők, a kegyeiket kereső talpnyalók, hogy a nagy formátumúak halála vagy hatalmuk elvesztése után ugyanők a földig gyalázzák, lehazaárulózzák és tömeggyilkosnak nevezzék őket.

Hitlert, Sztálin, Rákosit már életében hazaárulónak, bűnözőnek, veszélyes kalandornak, ócska diktátornak tartották mindenütt ott, ahová nem ért el a kezük. Orbánt azok dicsérik hivatásszerűen, akik félnek tőle, vagy a kegyeit keresik, mert így akarnak védelmet, hatalmat, gazdagságot szerezni. A határainkon túl, ahol nem tartanak tőle, ahol szabadon mondhatnak róla véleményt, nem várják meg a halálát vagy a bukását, már most ócskának tartják.

G. Fodor Gábor az egykori elvtelen bérfirkászok nyomdokaiba lépett, amikor Orbán méltatására adta a fejét, egy földre szállt félistennek, fenoménnek, politikai zseninek írva le a könyvében. De hiszen hogyan értékelhetné őt másképpen, amikor a kedves vezető még él, vagyis félni, dicsőíteni és méltatni hasznos és érdemes, pont ahogyan az említett többi nagy formátumút, akik ugyancsak nagy emberek, korszakos tehetségek voltak, amíg meg nem haltak, vagy amíg hatalom volt a kezükben.

G. Fodor annak tudatában helyezi Orbán Viktort Hitlerrel, Sztálinnal és Rákosival azonos magasságú polcra, és ír – ahogyan méltatói fogalmaztak a könyv bemutatóján – bátor művet róla, hogy olyan embert emel piedesztálra, aki az ország első számú tolvaja, aki nemcsak aljas módon meglopja a magyar embereket, de el is árulja a saját népét.

G. Fodor erkölcsi ócskasága abban csúcsosodok ki, hogy – magyarok százezreivel szemben, akik valóban istent látnak a tolvajban – képes méltatást írni egy olyan emberről, akiről pontosan tudja, hogy történelmi árulást követ el, amikor Moszkva és Peking hasznos idiótájaként elszakítja az országot Nyugat-Európától, a nyugati világtól, és Kína és Oroszország kezére játssza. A Brüsszel elleni szabadságharc örve alatt undorító erőszakot tesz a fiatal magyar demokrácián.

A könyvet a bemutatóján méltatta: Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos, Lánczi András filozófus, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, Bayer Zsolt publicista, BarthelRúzsa Zsolt, a Századvég Politikai Iskola Alapítvány Kuratóriumának elnökhelyettese, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum és a XXI. Század Intézet főigazgatója.

Legyen áldott a neve, aki megszabadítja az országot a gyalázatosoktól!

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s