A több mint 26 ezer koronavírusban elhunyt magyar polgártársunk nevében kívánom a legjobbakat Orbán Viktornak egyelőre a teraszon, de a közeli viszontlátás reményében a váci börtönben.

Akadjon meg már az első korty a torkán valamennyi haszonlesőnek, így a miniszterelnöknek is, mindenkinek, aki politikai tőkét igyekezett kovácsolni és milliárdokat lopott össze a magyar emberek nyomorult helyzetével visszaélve a Covid-19 pandémia idején.

Éljenek egy vidéki magyar közmunkás életszínvonalán a következő évtizedben mindazok, akik a társadalom hiénáiként követtek el hullarablást, és tömték degeszre a zsebeiket a kínai vakcinabizniszben ugyanúgy, ahogy a lélegeztetőgép-panamában, és mindenütt, ahol bele lehetett markolni a közös kasszába.

Most hogy a miniszterelnök döntése nyomán az ország visszatér a normálisnak nevezett abnormális életéhez, legyen áldott azok neve, akik nem törődve az ellenszéllel, továbbra is megpróbálják az ország lélekvesztőjét a lehető legbiztonságosabb kikötőbe navigálni.

El ne felejtsük, hogy még sok halottunk lesz, amíg a járványt leküzdi az ország és Európa. A gondtalan sörözés kellemes érzését nem megkeserítve emlékeztetnék rá, hogy amikor vége lesz – na nem a járványnak – Orbán Viktor birodalmának, itt marad nekünk a kérdés: hol voltál, amikor ez a gyalázat megesett, és tettél-e ellene valamit?

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s