„Ne kerteljünk: ami ma Németországban, tágabban egész Nyugat-Európában történik, az vegytiszta totalitarianizmus. Nehéz lenne eldönteni, hogy Angela Merkel Németországa az 1930-as évek hitleri Németországához vagy Eric Honecker NDK-jához áll közelebb” – vág bele a lecsóba a Magyar Nemzet újságírója.

Tessék elképzelni, hogy eme időben és térben egymás mellett és egymás után egzisztáló három szörnyű Németország mindegyike első számú szövetségesünk volt és az ma is. Azt a hétszentségét! Hogy Horthy Miklós Adolf Hitlerrel kocsikázott és parolázott, meg a Führerrel gyilkolta a zsidókat, azt már megemésztettük valahogy. Hogy Kádár János szájon csókolta Erik Honckert, az egykori NDK állampártjának első emberét, azzal is meg kellett barátkoznunk.

De az már mégiscsak mindennek a teteje, hogy az ég nem szakad le, de tény: Orbán Viktor minden lehetséges alkalmat megragadva, nyilvánosan és görnyedt háttal csókolgatja a Magyar Nemzet szerint „liberálnáci” német kancellár kacsóit. Rendszeresen földig hajol a náci és kommunista Német Szövetségi Köztársaság kormányfője, bizonyos Angela Merkel által képviselt német nagytőke, a Mercedes, az Audi, (Volkswagen) a Bosch és társaik előtt.

A cikk szerzője, Felföldi Zoltán megállapítja: „A liberálisok lényegüket tekintve azonosak a nácikkal és a kommunistákkal: nem tűrik és keményen megtorolják az ellenvéleményt.” Majd így folytatja: „Petry Zsoltot kivégezték a liberálnácik.”………. „Háború van. Támad a liberális agresszió!” – meg a nemzeti képzavar, de ne hasogassuk itt a nemzet nyelvi szőrszálait.

Ha valaki csak pusztán azért, mert nemzeti konzervatív, vagyis bunkó, homofób és rasszista, tehát teljesen normális nemzeti lelkületű magyar ember, nem edzheti a Herta német focicsapat kapusait, akkor a nézeteiért kirúgott Petryt azonnal haza kell hozni – így Bayer Zsolt nemzeti konzervatív véresszájú, szintén a Magyar Nemzetben. Azért, hogy a mi nemzeti konzervatív Petrynk mint a magyar válogatott kapusedzője a meleg házaspárok mellett megszólaló Gulácsinak, a magyar válogatott Németországban játszó kapusának a szemébe nézzen.

Németországban véleményterror van és kész. Nem úgy, mint nálunk, ahol egyetemi tanszéket, állami kitüntetést kapnak a homofóbok, a rasszisták és a véresszájú neonácik, mert itt szabadság és igazi (náci) demokrácia van, nemzeti és keresztény, tehát nem kommunista, nem liberális és nem gender. Mi szarunk a négerekre, utáljuk a muzulmánokat, hagyjuk a zsidókat főni a saját levükben, és hangosan hirdetjük, hogy Brüsszel egyenlő Moszkvával. (Amit persze mindkét oldal kikér magának.)

Orbántól viszont elvárjuk, hogy ne csókolgassa a Merkel kezét, legyen szikla kemény, és vegyen mindig olyan országokból vakcinát, atomerőművet vagy metrókocsikat, amelyeket a nyugat gazdasági szankciókkal sújt, hozzon Kínából egyetemet a Soros egyeteme helyére, építsen Pekingnek vasutat, Erdogan török elnöknek mecsetet, mert mi mások, egyediek, abszolút idióták vagyunk, és szeretnénk azok is maradni.

Az ország egyik felét a másik fele nevében liberális nácinak nevezik. Az egymillió forintos kérdés: lesz-e, és ha lesz, mikor lesz polgárháború, na és ki fogja megnyerni? A liberális nácik vagy a nemzeti konzervatív nácik? Orbán szerint a magyar nép Petry mögött áll. Szerintem nem. Mert Gulácsival közel annyian értenek egyet, mint Petryvel. Talán itt az ideje, hogy kiszkanderezzük, melyik oldal az erősebb, melyik kényszeríti rá az akaratát a mási(kra. Észak a dél ellen.

Orbán nemzeti egységről, új népfrontról álmodik, és elvárja, hogy a fociban ez azonnal meg is valósuljon. A magyar nemzeti tizenegyben a szövetségi kapitány (aki olasz) dolga lesz, hogy összeboronálja Petryt Gulácsival. Nem fog sikerülni. Vagy ha mégis, akkor az a fél országnak nem fog tetszeni. Nem kellene itt két országot csinálni? Két válogatottal? Legyen egy Nyugat-Magyarország és mellette egy Kelet-Magyarország. Az Olimpián persze indulhatunk közös csapattal is.

A magyar lakosság az őrültség tombolása közben lassan elszivárog – érdekes módon nem törődve a keleti nyitással – nyugatra. Akik itthon maradnak, azokat elviszi a koronavírus, vagy/és az alapbetegségük, esetleg egy kórházi fertőzés. Végelgyengülésben, az biztos, kevesebben halnak meg a Fidesz alatt, mintha a baloldal lenne hatalmon. A realisták belépnek a Fideszbe, a náluk is hülyébbek a Jobbikba, a normálisaknak látszók meg csak húzzák a szájukat, hogy nincsen nekik való párt a kínálatban.

Az értelmesebbje rájött: a pártok a választási kampányhazugságaikból semmit sem váltanak valóra, aminél csak az a szörnyűbb, amikor valami idióta betartja, amit ígért. Volt már ilyen, és milyen vége lett. Az egyetlen következetes párt – akárki akármit mond – az a Fidesz. Arra, amit Orbán ígér, ha rá szavazol, hogy nem lesz itt semmi változás, minden marad a régiben, folytatódik a korrupció, a lopás és a távolodás a nyugattól, na arra mérget vehetsz.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s