A világ összefog a koronavírus ellen, a magyar orvosok öt nemzet vakcináival oltják a lakosságot, a kórházakban a világ minden tájáról származó gépek és berendezések tartják életben a rászorulókat, az egészségügyi dolgozók a teljesítőképességük határán küzdenek minden életért, de te, magyar kormány, csak uszítasz a nyugati világ, az Európai Unió, a szövetségi rendszer ellen, melynek tagja és haszonélvezője vagyunk.

Átok szálljon a fejére mindenkinek, aki ezt az ocsmányságot kiagyalta, és annak is, aki részt vesz benne. Önzéstől, hatalomvágytól és pénzimádattól bűzlő nyál fröcsög a hatalmasok szájából, dől a meleg ganéj az állami médiából.

Orbán Viktor egy aljas hazaáruló, a magyarság érdekeit lábbal tipró lator, aki minden tettéért, minden hazugságáért, minden oktalanul elvesztett életért, minden egyes ellopott közpénz-fillérért el lesz számoltatva, társaival egyetemben bűnhődni fog. Sorsa a jogos megvetés lesz.

Kergessük el az országot elemésztő hamis messiást, de minél előbb, mert barátja, az orosz elnök példáját követve örökre a nyakunkon marad!

Nem én mondom. A magyar kisiskolások álmukból felkeltve is fújják:

Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s