Baj van az összeadással és a kivonással a matematikai Nobel-díjasok országában. Az is lehet, hogy csak nem tudja az egyik hivatal, hogy mit hazudik a másik, és akkor a félretájékoztatás koordinálásába csúszott hiba. Összesen 54 ezer vakcina lóg a levegőben, ennyivel nem tudnak az illetékesek elszámolni.

Hazánkba a járványvédelmi központ legfrissebb adatai szerint 2,56 millió adag oltóanyag érkezett, és ebből 1,87 millió dózist fel is használtak – emlékeztet egy korábbi cikkében megjelent adatra az index.hu – ami nem egyezik a vakcinainfo.gov.hu adataival, ahol a március 19-i közlés szerint 1,48 millió embert oltottak be eddig, közülük 444 ezren pedig már mindkét oltást megkapták.

Nincs ebben semmi talányos, főleg meglepő egy csepp sem. Ez így van a NER-ben, ahol még a gravitáció törvénye sem mindig és mindenhol érvényes, főleg nem mindenkire. Magyarországon egyedi matematikai térben történnek a dolgok.

A két adat közötti 54 ezres különbséget így törvényszerűnek is nevezhetjük. Ennyivel nem tudnak elszámolni, de egészen biztosan találnak rá magyarázatot, hiszen közismert, hogy a nemzetre rontó, Soros-bérenc, migránssimogató ellenzék mindenre képes.

Mivel az oltóanyagra a magyar hadsereg vigyáz, vagyis egy olyan szervezet, amely a világon szinte kivétel nélkül minden országban a korrupciótól és a sima lopástól leginkább fertőzött intézmények közé tartozik, nincs több kérdésünk.

Legfeljebb egy. Meddig tűrjük még, hogy az orrunknál fogva vezetnek, és a köz javait néhány magát kiválasztottnak, törvényen felülinek érző ember a sajátjaként kezeli, mégpedig nem úgy, hogy a megkérdezésünk nélkül hozzátesz a saját zsebéből, hanem pont fordítva.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s