Sajnos Nyugat-Európa jobboldali fele elkurvult. A keresztény demokrácia már nem a régi. Sehol egy rendes máglyán égetés, kerékbe törés, elevenen megnyúzás. Az alapértékektől messze eltérő, liberális, baloldali nézetek fertőzik a nyugat-európai kereszténydemokrata pártokat, mint például a CDU vagy CSU Németországban – jegyezte meg nagyon találóan Orbán Viktor magyar kormányfő.

Ezek a szerencsétlenek ott Nyugat-Európában nincsenek tisztában azzal, hogy gazdasági, erkölcsi, ideológia és minden egyéb téren ma Közép-Európa fújja a passzátszelet, ott mondják meg Orbán Viktor csücsöri szájával, hogy mi az európai érték, mi a nemzetállam nagy előnye valamennyi hátrányával szemben, nem holmi németek, franciák, meg hozzájuk hasonló dekadens, migránst simogató balfaszok.

Magyarország nem Európa segítségére, támogatására szoruló szegény ország, hanem erkölcsi etalon, keresztény mintakép, ahol Mészáros Lőrinc, alias Orbán Viktor a világ legjobb üzletembere, Kósa (20 százalék) Lajos a világ legtisztességesebb politikusa, és Kubatov Gábor, Németh Szilárd, Kövér László, Varga Judit vezetésével a Fidesz van kijelölve a drága jó isten által arra, hogy irányt szabjon Európa tévelygő keresztény-demokratái számára.

A német keresztény-demokraták elvei a fasorba sincsenek a Fidesz keresztény értékrendjéhez képest, nem is beszélve a Fidesz koalíciós partneréről, a keresztény-demokrata néppártról, amely egyedül tud Európában, de a világon is egyszerre a Fidesszel és azokkal együttműködni, akik a Fidesszel nem. Ilyesmire csak igazi keresztények képesek, hogy isten tartsa meg ezt a kivételes képességüket.

Azoknak a balfácánoknak pedig, akik a Fidesz és annak politikája ellen ágálnak, azt üzenjük, csupa magyaros pragmatizmusból, hogy jobb egy kínai vagy orosz vakcinától feldobni a bakancsot, mint holmi nyugat-európai szérum hatására egészségesnek maradni, mert a magyar ember számára az életénél is fontosabb, hogy szabadon hozhasson irracionális, az érdekeivel ellentétes döntéseket.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s