A Gundel étterem távozása után a magyar hadsereg vette át a hadtápot Orbán Viktor budai sasfészkében, a Karmelita kolostorban. A nemzet első számú gulyáságyúját a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár üzemelteti, amelynek tűzereje igazán példás, hiszen az udvari hírportál, az index.hu tudósítása szerint a rántást is szakácsolimpikonok keverik.

Nem hinném, hogy bárki meglepődne azon, hogy a fegyveres erő viszi a kormányfő konyháját azok után, hogy az egészségügyet a belügyminiszterre, a kórházak vezetését is egyenruhásokra, de még a színészek kiképzését is egy volt katonatisztre bízták a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Mária (köz)munka alapú országában jó manapság katonának lenni, az utolsó kadét zsebében is ott lapul a marsallbot. Ki tudja, mikor nevezik ki akár az orvostudományi egyetem vagy a Magyar Tudományos Akadémia élére. Már ha nem vigyáz.

A legújabb orbáni frontvonal megnyitása a budai várban erősíti azt a meggyőződést, hogy ideje felkészülni a totális háborúra. Hamarosan frontális támadás indul a külföldi kézben lévő kereskedelmi hálózatok ellen, úgy mint Lidl, Spar, Metro, Auchan és társaik, hogy e területen is létrejöjjön a magyar többség, ha másképpen nem, a hadsereg bevetésével, de ugrásra kész Pintér Sándor belügyminiszter és a TEK is.

Főleg azok után, hogy – bár a babgulyást a honvédség prezentálja Orbán Viktornak a várban – az ételeket a TEK kóstolja elő, azaz mielőtt a kormányfő rácuppanna a rántott szeletre petrezselymes krumplival és uborkasalátával, a biztonságáért felelős speciális ügynökök beleesznek a tányérjába, nehogy imperialista cselszövés, Soros György és hálózata, valamilyen libsi összeesküvés, holmi gyökértelen kozmopoliták, genderek és társaik méregkeverésének essen áldozatául.

Azt követően, hogy a trafikokból is példás bizniszt, vagyis a dohányból is dohányt csiholni képes Lázár János rendkívüli kormánymegbízott leszámolt a nemzeti kiskereskedelmen élősködő multikkal, a célkeresztbe kerülhet a McDonald’s, a Burger King, a KFC és társaik, hogy a magyarországi gyorséttermi biznisz területén is megvalósuljon a fajtiszta, árja uralom, vagyis ne idegen szívűek és ajkúak etessék a magyar fiatalságot, hanem tehessék ezt a magyar nemzeti nagytőke reprezentánsai az európai keresztény-zsidó kultúra sorvezetője mentén.

Ezzel kapcsolatban felmerül az emberben, hogy a Coca-Colával, a McDonald’s-szal kétesélyes sorompóba szállni, mivel már Mickey Mouse  is nagy falat lenne – szerzői jogilag – egy Magyarország méretű országnak. Egészen biztos vagyok ugyanis abban, hogy – bár az emberi jogok, a jogállamiság és a sajtó-, valamint a szólásszabadság – nyilván újra a washingtoni politika sarokkövévé lép elő, azért az USS Ronald Reagan, az Egyesült Államok haditengerészetének kilencedik Nimitz osztályú nukleáris repülőgép-hordozója hamarabb jön fel Budapestig a Dunán Donald Kacsa figurájának jogtalan reklámcélú felhasználása ürügyén, mint az emberi szabadságjogok megsértése miatt.

Ez azonban ne keserítsen el senkit! Számos magyar ember – sokan személyes tapasztalatból – jól tudja, hogy jobb elveszíteni egy háborút az Egyesült Államokkal szemben, mint megnyerni egyet a Szovjetunió vagy utódállama, Oroszország oldalán. Akik nem hiszik, járjanak utána! Csak követni kell Alekszej Navalnij orosz ellenzékinek a google tevékenység kezelőjén a helyelőzményekből kirajzolódó útvonalát egészen a Novicsok-mérgezés berlini kikezelésétől a szibériai munkatáborig.

Ha már háború a nyugat és/vagy az Egyesült Államok ellen, akkor inkább veszítsünk! Szálljanak partra amerikai tengerészgyalogosok a Balatonnál! Jobban járunk, mintha a helyi orosz nemzetiségű lakosság foglalja el Hévizet a Moszkvából légi úton érkezett, reumás nyugdíjasoknak álcázott különleges légi deszantosok diszkrét támogatásával.

Élek a gyanúperrel, hogy Orbán Viktor is szívesen elveszítené a 2022-es parlamenti választásokat, ha tudná, azzal a feltétellel hogy fegyverei és minden jószága megtartása mellett szabad elvonulást kap a győztes ellenzéktől. Abban pedig szinte teljesen biztos vagyok, hogy a magyar ellenzék ebbe bele is menne, és ez az ellenzék végzetét jelentené.

A valóság ezzel szemben az lesz, hogy Orbán nyeri a 2022-es választást is, amelyet követően az ellenzék újfent megígéri híveinek, hogy a következő választás győztese már biztosan ő lesz, majd a kasszához fárad, hogy elszámoljon a választási pénzekkel, és felvegye soros havi apanázsát Orbán Viktor pénztárosától.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s