Oh how I want to break free

„A Fidesz–KDNP EP-képviselőcsoportja közleményben örvendezett afölött, hogy Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott európai parlamenti képviselői tisztségéről.” Igaz, e döntésének jelentősége eltörpül amellett, hogy, ugyan némi spéttel, de kilépett a Fideszből is. Azt már én teszem hozzá: jobban járt volna, ha ezt korábban teszi. Akkor talán nem kellett volna az esőcsatornán lógva menekülni a belga rendőrök elől.

A Fidesz elhagyásának jelentőségét némileg csökkenti ugyanakkor, hogy közel 10 millió magyar ember be se lépett a Fidesz fedőnév alatt működő gazdasági és politikai bűnszervezetbe. Más lett volna elhatározásának üzenete, ha arra korábban jut, mondjuk, vagy 30 évvel. Sok kellemetlenségtől kímélhette volna meg magát, és az országot is, igaz a búsás európai parlamenti fizetést és egyéb politikusi honoráriumait is más kapta volna, viszont az agyonutált Fidesz-alkotmány nem az ő lelkén száradna.

Egy biztos, ha nem lett volna a Fidesz tagja, nem kellett volna évtizedeken keresztül heteroszexuálisnak hazudnia magát, megtakaríthatta volna egy kamu feleség fenntartásának költségeit, egyáltalán önmaga lehetett volna, megbékülve és harmóniában a saját érzéseivel és szexuális orientáltságával. Nyugodtan járhatott volna meleg bárokba, nyilvánosan beismerhette volna másságát, bemutathatta volna a párját a magyar közvéleménynek.

Bár ezt annak idején elszalasztotta, (ő tudja miért, és hogy megérte-e), most már semmi nem gátolja abban, hogy normális, meleg tagja legyen a magyar társadalomnak. Hogy úgy öltözködjön, mint a melegek, úgy éljen és szeressen, mint a homoszexuálisok, olyan bárba járjon, ahová ők járnak, egyáltalán, ember legyen, őszinte és magát felvállaló. Józsi! Isten hozott! Üdvözlünk a szabad világban, a szabad emberek között! Légy boldog, próbáld meg elfelejteni, amit Fidesz-köntösben tenned kellett és tettél is! Nem ígérhetjük, hogy mi is el tudjuk felejteni.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s