A brit kormány 60 ezer font, mintegy 24,5 millió forintnak megfelelő fájdalomdíjat fizet minden olyan egészségügyi dolgozónak, aki a koronavírus-járvány elleni védekezés közben vesztette el az életét. Eddig 82 orvos és ápoló, valamint 16 idősgondozó esett a COVID-19 vírus áldozatául a szigetországban.

A brit egészségügyi miniszter nyilatkozatában azt hangsúlyozta, hogy természetesen a 60 ezer font nem kárpótolja azokat, akik a családtagjaikat veszítették el, de a fájdalomdíj megítélésekor abból indultak ki, hogy az államnak ilyen esetben kötelessége a hátramaradt családtagok anyagi támogatása.

zse

Hatvanezer font fájdalomdíjat kap minden elhunyt brit egészségügyi dolgozó családja” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Még nem vagyok nyugdíjas. Cikkeket sem publikálok, bár szívesen publikálnék. A politikai oldalak nem érdekelnek, az a kérdés, hogy tisztességes és hasznos e valaki (vagy valami). Hívő vagyok, de megértem a nem hívőket. Magam is úgy kezdtem. A populistákat, krakélereket, köpönyegforgatókat, beteges hazudozókat és tolvajokat, hatalomfüggőket, birtoklásmániásokat, fantasztákat és egoistákat én is utálom! Ha nem a bőrünkről volna szó, tán nem gyűlölném őket, csak sajnálnám. Szívesen hatnék rájuk, gyógyítanám őket. Végül is ezért lettem egészségügyi dolgozó, több, mint 20 évvel ezelőtt. Kemény dió! Boris Johnson nehéz napokon ment át. Őszintén remélem, hogy ha valóban gyöngélkedett, akkor most tényleg meggyógyult.

  Kedvelés

 2. 1990. május 2.-a után hangzott el ez a mondat: “tetszettek volna forradalmat csinálni!”
  Nem csináltunk. El is vitték a komcsik a szocialista vagyon 70 %-át. A maradékot meghagyták a rendszrrváltóknak… no ezért nem lesz a halottak hozzáta0rtozóinak “kártérítés, bwnatpénz! De egyébként kacsának tartom az információt! Sőt, provokációnak, hergelésnek!

  Kedvelés

  1. Kedves Zoltán! Nem a 30 évvel ezelőtti történések miatt nem lesz kártérítés. Azért nem lesz, mert nem fizetnek. Hogy Ön egy hírt Nagy-Britanniából kacsának tart-e, vagy nem az az Ön elvitathatatlan joga. MIvel én ateista vagyok, nem hiszek, hanem információt gyűjtök és amit ezen az oldalon tényként közlök, abból semmit nem magam találok ki, hanem van forrása. Amennyiben provokálva érzi ezzel magát, azt nagyon sajnálom. Nézzen utána a hírnek és meg fog győződni, hogy nem kacsa. Ne haragudjon, de ez nem az én dolgom, hanem azé, aki kacsával és provokációval vádol. Azért szép napot! És vigyázzon magára! Maradjon otthon! Zsebesi Zsolt

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s