Izrael askenázi főrabbiját a Soros ellenes plakátkampányról tájékoztatja Orbán Viktor

A magyar kormányfő azt írja az európai néppártnak, amely ki akarja tagadni a pártcsaládból a Fideszt, hogy most nem ér rá ilyesmire, kizárólag azzal van elfoglalva, hogy a magyar emberek életét megmentse, és az ország kilábaljon a gazdasági és társadalmi válságból.

Pedig nem lehet azt mondani, hogy a magyar kormányfő korábban ne ért volna rá néhány egyéb – első látásra kevésbé fontos – dologra is, mint az ország megmentése, a gazdaság talpra állítása. Például tízezer kilométereket repült, hogy ott legyen a számára fontos focimeccseken a világ bármely sarkában. Ugyanezt tette az ország határain belül is kedvenc csapatai mérkőzéseivel, csak ez – Trianonnak köszönthetően – nem volt olyan időigényes.

Nem kevés időt pocsékolt Orbán Viktor holmi Soros Györgyök elleni ádáz plakát és verbális csatározásokra, továbbá igen szoros és időigényes kapcsolatokat épített ki Európa legtöbb, azóta bukott, jobboldali szélsőséges pártjával Ausztriában, Olaszországban és mindenütt máshol.

De volt ideje még Brazíliába is elutazni az elmeháborodott Bolsonaro elnök beiktatására. Arról nem is beszélve mennyi időt szentel Vlagyimir Putyinra, Erdogan török elnökre, vagy a jó Netanjahura, amíg utóbbinál elérte, hogy az izraeli kormányfővel együtt zsidózhasson. És akkor még neki kellett felfedeznie a magyarországi kipcsákokat is.

Ugyancsak időigényes volt a migrációs válság felszínen tartása. Igaz válság – úgy általában volt és adta magát – de migráns az nem nagyon jött hozzánk, így a törvény betűjével szemben kellett fenntartani a tömeges migráció indokolta válsághelyzetet, hogy a fiúk versenytárgyalások nélkül tapsikolhassanak el milliárdokat, meg persze azért, hogy a lakosságnak is meglegyen a napi gumicsontja, érezze a törődést, hogy Viktor megvédi a lányait és asszonyait a nyálukat csorgató magyar, nemzeti nemi erőszakolók számára.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy – mint az uniós pénzek elosztásáért egy személyben felelős – éjt nappallá téve figyelt arra, hogy a Brüsszelből érkező pénzek a lehető legjobb helyre kerüljenek. Itt szerencsére megkönnyítette a helyzetét, hogy végül is egy néhány címzettet kellett csak szemmel tartani, azt is csak azért, hogy – a marhája – el ne felejtsen indulni a tenderen, amit megnyert.

És ott van a család. Az asszony. Annak is be kell tömni valamivel. A bukszáját. És akkor még a lányok, a kissé elszállt fiúgyermek, meg a telhetetlen veje, akit rendre milliárdokért kell kihúzni a szarból. A fater is át-át jött a panasszal, hogy kevés a városi főtér, amit ki lehetne még kövezni. Mindeközben az egész magyar labdarúgó társadalom folyamatosan pénzt és csak pénzt kunyerált, az egyre drágább afrikai játékosokra, akik – be kell vallani – még mindig olcsóbbak, mint az aranyárban (sem) készülő hazai tehetségek az akadémiákról.

Szóval: az ember azt gondolja, hogy egy személyben vezetni egy országot egyszerűbb koronavírus-válság idején, mint úgy egyébként, hiszen – például – most a focival nem sokat kell törődni, nincs bajnokság, bajnokok ligája, EB selejtező, lemondtak számos nagy nemzetközi sportrendezvény Magyarországon, ráadásul – hála a koronavírusnak – a parlamentre sem kell az időt fecsérelni. Az ellenzék száját sikerült egy felhatalmazási törvénnyel befogni. Akinek ez nem elég, az vegyen magának sebészeti maszkot.

Végre Orbán azt csinálhatja, amit a legjobban szeret. Egymaga kormányozhat rendeletek útján. Egész életében erre vágyott. Pontosan tudta, hogy Magyarország 10 millió szellemi fogyatékos országa, ahol egy ember sem képes arra, amire ő, hogy tudni illik: legalább két dologra tudjon egyszerre koncentrálni.

Ő az egyetlen magyar ember, aki képes arra, hogy egy kezével vegyen ki milliárdokat az emberek zsebéből és ugyanazon kezével a sajátjába tegye azt, miközben a másik kezét a zsebében tartja, valamint a szájacskájának mozgatásával elhiteti az éppen meglopott magyarokkal, hogy most védte meg őket attól, hogy Soros György kirabolja őket.

Vegyük tehát észre, hogy Orbán Viktor soha ilyen könnyű helyzetben nem volt, mint most a koronavírus-válság idején, amikor is két dolog történhet, vagy sikerül a járványt aránylag kis veszteséggel megúszni, ami csak kommunikációs kérdés, illetve attól függ kizárólag, hogy az illetékes katonai parancsnokok milyen adatokat „validálnak”. (Copyright: Halmosi Zsolt országos rendőr főkapitány-helyettes)

Továbbá attól, hogy a jó Müller Cecília mennyire tudja meggyőzi a magyarokat, hogy vírus áldozatainak többség előbb vagy utóbb úgy is meghalt volna az alapbetegségében. Akkor is ha maszkot visel, meg akkor is ha tesztelik. De akkor is, – igaz egy kórházi fertőzés segítséggel – ha a bánatos életben nem találkozik egy koronavírussal sem.

A baj csak akkor van, ha tízezreket kell eltemetni, mert a magyar lakosságnak az már – egy idő után – feltűnne és lennének olyan megátalkodottak, akik meg is kérdeznék, hogy nem-e lehetett volna-e, esetleg-e, Orbán Viktornak-e , reagálnia erre még időben-e.

Szerencsére Orbán Viktor ilyenkor is számíthat a kemény magra, a 2,5-3,0 millió Fidesz-hívőre, akik olyanok mint a cigány lova, amelyik – a cigány szerint – nem azért megy a falnak a szekérrel, mert vak, hanem mert bátor.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s