Az országos tisztifőorvos, akit a mostani szezonban a tehetséges Müller Cecília alakít, – tegyük hozzá: nagy sikerrel – azt tudta mondani volt a lakosság felvilágosítása céljából, hogy a teszttel nem lehet megállítani a járványt. Ez olyan igazán velős állítás, amin vitatkozni nem, de sírni lehet.

Hasonló elmés mondást tucatjával lehetne idézni, az élet bármely területéről, de – csak az egészségügy területén maradva – ide citálnék néhányat. Ezek pont olyanok, mint a Cecília-tétel néven a tudományban hamarosan iskolát alapító felismerés a tesztek és a járványok összefüggéséről.

Tehát Müller Cecíliát plagizálva: A röntgen átvilágítással nem lehet megakadályozni a tüdőbajt. A vérnyomásmérő nem akadályozza meg a magas vérnyomás kialakulását. A lázmérő nem akadályozza meg a lázat. A fürdőszobamérleg nem akadályozza meg az elhízást. A Nyugati Pályaudvar központ faliórája nem akadályozza meg a vonatok késését.

A fertőzés feltárására szolgáló tesztekért kiált az egész világ, arany-árban lehet hozzájutni a szükséges eszközökhöz. Ausztria napi 15 ezer tesztet, Németország napi 70 ezer teszt elvégzését tűzte ki célul, igaz ott már most is a sokszorosa miénknek a hivatalos fertőzöttek száma, mert most is nagyon sokat tesztelnek. Hozzájuk ugyanis nem jutott el Müller Cecília korszakos felismerése arról, hogy a teszt nem állítja meg a járványt.

Mivel az osztrák főváros tiszteletbeli lakosa vagyok egyébként – jelenleg átmenetileg Magyarországon pocsékolom a nyugdíjasok drága idejét – arról értesültem az ott élő fiamtól, hogy levelet kaptam Michael Ludwig bécsi főpolgármestertől, aki a hogylétem felől érdeklődik udvariasan és azt kéri, nagyon vigyázzak magamra.

Hogy ezt még jobban meg tudjam tenni, egy válaszlevelet is mellékelt az emailjéhez, amin csak meg kell nyomni a gombot és máris beleegyeztem, hogy egy 50 eurós taxicsekket küldjenek postafordultával. Nem akarok tippeket adni Karácsony Gergelynek, nyilván a székesfőváros kasszája nem könnyen hasonlítható össze a bécsi hasonlóval, csak úgy mondom.

Michael Ludwig az a bécsi főpolgármester egyébként, akiről egy Tarlós István nevű egykori budapesti főpolgármester alig egy éve azt tudta mondani, hogy mivel nem oly régen tölti be a posztját, nincs tisztába a feladatival, amelyek közé – Tarlós szerint – nem tartozik, hogy örömét fejezze ki, amiért az osztrák fővárosba költözött a CEU.

De nem is ez a baj ezzel a bécsi taxicsekkel. Szegény Michael Ludwig, ha nézné a magyar televízióban Müller Cecília napi fellépéseit, akkor ő is tisztában lenne vele, hogy egy 50 eurós taxicsekk sem állítja meg a járványt. És így is van.

Sajnos nem csak a bécsi polgármester, de megbukott Müller Cecíliából az orosz cáratyuska, Vlagyimir Putyin is, aki éppen most jelentette be, hogy egész áprilisra fizetett szabadságra küldi az egész országot. Nem tudja szegény, hogy a fizetett szabadság nem állítja meg a járványt.

Zsebesi Zsolt

Müller Cecília: a lázmérő nem akadályozza meg a lázat” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. A járványt csak a vírusra kifejlesztet gyógyszer vagy oltóanyag állíthatja meg,ilyen meg nincsen.A Karácsonyi Gergely féle tömegközlekedés pedig egyenesen irtja a még dolgozni igyekvő embereket is.Egyenlőre mindenre csak kísérlet van.Igaz,hogy van egy kínai megoldás,hogy a tömeges fertőzés immúnissá teszi az embereket Szintem Ugyan azt a módszert kellene kifejleszteni mint a az influenzánál,kis adagban bevinni
  vírust,hogy ellenanyagot termeljen.Lásd a Példát:A kigyógyított emberek vérét beoltva,a fertőzött emberek
  meggyógyultak.Tessék itt megoldás:Kis adagban bevinni,vagy a kigyógyult emberek vérét felhasználni..Tehát magától is megszűnik a járvány,de a végére sok millió ember elpusztul,mert az csak az immúnis emberek maradnak meg,

  Kedvelés

  1. Nem minden esetben!

   Létezik olyan, hogy ritka antitest van valaki vérében, és SENKI(!!!!)-TŐL NEM KAPHAT VÉRT!!!!

   informálódni, mielőtt leírjuk általánosságban azt, amit nem kellene..

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s