Magyarország, a magyar társadalom létérdeke, hogy Orbán Viktort azonnal karanténba zárják. Nem annak érdekében, hogy a kormányfő elkerüljön egy esetleges fertőzést a koronavírussal, hanem azért, hogy maga Orbán Viktor ne fertőzze tovább a magyar társadalmat, ne rontsa tovább a válságba süllyedő ország amúgy is nehéz helyzetét.

A karantén alatt tiltsák meg számára a találkozást bárkivel, mindenek előtt felelős tisztségviselőkkel, olyanokkal, akiknek dönteniük kell bármiről, ami az ország életét érinti. Ne engedjék meg, hogy beszélhessen akárkivel, főleg azt nem, hogy beszédet intézzen a magyar emberekhez, mert az komoly veszélyt rejt magában a krízishelyzetre való tekintettel.

A kormányfő teljes izolációja lenne a legfontosabb és legsürgetőbb lépés annak érdekében, hogy Magyarország a siker reményében vehesse fel a harcot az epidémiával és a lehető legkevesebb áldozatot követelje tőlünk a koronavírus. Ellenező esetben a kormányfő teszetoszasága, saját mindenhatóságába és saját mindenhez értésébe vetett hite bizonyul a válság leküzdése előtt álló legnagyobb akadálynak.

Addig kell a kormányfőt a miniszterelnöki székből izolációba küldeni, amíg fel nem veszi ismét az árvízi gumicsizmáját és nem tapos bele újra csirkeszaros lábbal a szakemberek által hozott intézkedésekbe, amíg nem derül ki róla újra egyértelműen, hogy Orbán Viktor semmilyen magyar válságra nem megoldás, mert a válság ő maga.

Zsebesi Zsolt

Orbán Viktort karanténba!! Azonnal!!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s