Szent Korona vírus

A magyar kormány legfrissebb döntése értelmében, hazánk nem hagyja magára kényszeríteni a Soros György-féle liberális Korona vírust és saját kórokozót tenyészt ki Szent Korona Vírus névvel. Ez meggyőzően fogja bizonyítani a világ számára, hogy minden liberális és kozmopolita, internacionalista ármány ellenére a nemzetállamoké és a nemzeti vírusoké a jövő.

Hamarosan meghívásos versenytárgyalást írnak ki Mészáros Lőrinc számára, egy vírusok illegális Magyarországra áramlását megakadályozandó fertőtlenítő árok építésére Magyarország körül, valamennyi határunkon, mert a magyar kormány meg van győződve arról, hogy a nemzetközi háttérhatalom azért szabadította a nemzetállamokra liberális vírusát, hogy kikényszerítse a nemzetek feletti hatalmának elismerését, a nemzetközi szervezetek, mint például a Világ Egészségügyi Szervezet, a WHO felsőbbrendűségét a nemzetállamokkal szemben.

Magyarország a WHO által életbe léptetett világméretű egészségügyi vészhelyzetet ócska Soros-provokációnak tartja, és – ha teljesen egyedül marad is a földkerekségen – nem hátrál meg a háttérhatalom által irányított és jó részt Soros György pénzéből finanszírozott vírus-diverzió előtt. Hazánk a végsőkig kitart a mellett, hogy minden nemzetnek joga van a saját vírusától megbetegedni, nincs szükség nemzetek feletti, liberális, kozmopolita vírusokra, amelyek elterjesztésének igazi célja a keresztény magyar vírus-kultúra sárba tiprása, nem más.

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter Dunakeszi alsón tartott rendkívül nemzetközi sajtóértekezletén bejelentette: Magyarország fontolóra veszi kilépést a WHO-ból, amennyiben a nemzetközi szervezet megpróbálja a magyar nemzetre erőszakolni az akaratát. A világnak meg kell értenie, hogy semmi esélye annak, hogy hazánkba bármi beáramoljon, ami mögött liberális, kozmopolita, internacionalista cselszövés húzódik meg és személy szerint Soros György áll.

Orbán Viktor ma a Kossuth rádióban fogja bejelenteni, hogy nemzeti konzultációt indítanak a napokban, amelyen megkérdezik a magyar embereket, hogy milyen vírustól szeretnének megbetegedni. A Szent Korona vírustól, vagy a liberális mételyt terjesztő Soros-vírustól. Magyarország büszke arra, hogy nálunk semmi nem történik a magyar emberek ellenére, a tudtuk nélkül, és nincs az az eldöntött kérdés, amiről ki ne kérnék utólag a véleményüket.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s