Kép Orbán Viktor közösségi oldaláról az alábbi felirattal: “Két ország, egy cél. Együtt az üldözött keresztényekért // Two countries, one goal. Together for persecuted Christians.” Ez nem a szilveszteri kabaré előzetese. Kéretik nem röhögni! Ez nem vicces!

Magyarország a NATO-nak és az Európai Uniónak is tagja, de ez nem zárja ki, hogy politikai együttműködést hozzunk létre Oroszországgal, mondta Orbán Viktor a Vlagyimir Putyinnal folytatott szerdai tárgyalása után. Ez igaz, hiszen látjuk, hogy így is van.

Orbán nem egyszer nevezte Brüsszelt Moszkvának, de hazudott. Magyarország, mint az EU és a NATO tagországa, minden erőszakos beavatkozás nélkül tehette meg, hogy nem csak politikai kapcsolatot építsen ki Moszkvával, Európa, az EU és a nyugati világ első számú ellenségével, de igen szerteágazó együttműködést és úgy nevezett stratégiai viszonyt hozzon létre az oroszokkal, ami önmagában cáfolata a Moszkva-Brüsszel hasonlatnak.

Csakhogy: a dolog oda-vissza nem működik. Lehet ugyan különleges kapcsolatokat kiépíteni Oroszországgal EU- és NATO-tagként, de nem lehet Oroszországgal fenntartott különleges politikai kapcsolatok mellett ugyanilyen kapcsolatokat fenntartani Brüsszellel és a NATO-val. Miközben a magyar NATO és EU tagságot nem szenvedi meg a magyar-orosz kapcsolat, sőt Magyarország uniós és NATO-tagsága felértékeli az országot az oroszok szemében, addig ez fordítva nem igaz: az elvtelen és a nyugati világ érdekeivel ellentétes orosz-magyar összeborulás, az orosz érdekek azonosítása a magyar érdekekkel, az orosz érdekek képviselete az EU-val és a NATO-val szemben nem csak rontja, de egyenesen a földig rombolja Magyarország pozícióit az EU-ban és NATO-ban, de az egész szabad világban.

Egy aljas Pálfordulás előkészítésének vagyunk szemtanúi, megkezdődött Magyarország kivezetése a nyugati érdekszférából és átirányítása az orosz érdekszférába. A játék immár nem apró fricska Brüsszel és a NATO-központ, az USA és szövetségesei irányába, hanem komoly kihívás a szabad világgal szemben, amire ennek megfelelő válasz fog érkezni. Mert, aminek tanúi vagyunk, az nem csak hazaárulás, a magyar érdekek árúba bocsátása, de a civilizált világ egyetemes érdekeinek elárulása is egyben.

Ezért Orbán Viktor felelni fog. De nem – ahogy patetikusan mondani szokás, a történelem előtt – hanem a magyar nép, másodsorban Európa népei, a civilizált, nyugati, demokratikus értékeket valló országok népei és természetesen a magyar bíróság előtt, ahol – a köztörvényes bűncselekményei mellett – hazaárulásért fogják a magyar nép nevében elítélni. Ez az ócska magyar ember kicsinyes, mondhatni családi vagyonszerzési és hatalomféltési indítékkal egy egész országot készül elárulni, eladni, Moszkva kezére juttatni. Ez gyalázat, főben járó bűn, amiért a legsúlyosabb büntetést érdemli és meg is fogja kapni.

Kossuth, Petőfi, Rákóczi, Szent István, vagy éppen a parlament közeléből kitúrt Nagy Imre forog a sírjában, ahogy Zrínyi Miklós vagy éppen Hunyadi Mátyás királyunk sem hinne a szemének ha élne. A magyar szabadságér harcoló és többek között orosz fegyverektől elesett százezrek, a nyugati világhoz csatlakozni akaró, meghurcolt magyar értelmiségiek ezreinek áldozatvállalása válhat Orbán árulása nyomán semmivé.

Néhány évvel ezelőtt nem volt magyar ember, aki el tudta volna képzelni, hogy hazánk az EU és a NATO tagjaként orosz csatlóssá válhat és ehhez nincs szükség külső erőszakra, orosz tankokra, elég egy, egyetlen egy szemétláda magyar kormányfő, elég Orbán Viktor aljassága. Legyen világos: aki Orbán Viktort hazaárulásában támogatja, aki mocskos tevékenységéből részt vállal, maga is hazaáruló.

Hazaáruló az is, aki nem látva az orránál és a saját érdekeinél messzebb, passzívan szemléli hazája romlását, nem hajlandó tudomásul venni a magyar helyzet drámaiságát. Mint ahogy hazaárulók azok a magyarok is, akik ez ellen tenni nem képesek, Orbán ellen fellépni restek vagy gyávák.

A magát kereszténynek és polgári jobboldaliaknak deklaráló erők az elmúlt száz évben kétszer döntötték az országot romlásba, milliónyi magyar ember halálát okozva. Hogyan lehetséges, hogy harmadszor is megpróbálhatják? Hogyan lehetséges, hogy mi ezt hagyjuk nekik?

Zsebesi Zsolt

Hazaárulás fényes nappal – Orbán Magyarországgal hazardírozik” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Mekkora egy nyomorék vagy te zsebes régi kommunista család sarja csak a mocskos irigység meg a soros pénze munkálkodik benned!!! Nem zavar hogy az ország normális felé harmadszor választotta meg kétharmada ezt az embert vezetőjének…..? A cipőjéig sem érsz fel te idegenszivű hazaáruló nyomorult….

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s