Vlagyimir Putyint, a nyugati világ első számú ellenségét, a NATO és az EU bomlasztására felesküdött cáratyuskát nem a magyar nép hívta meg Budapestre és józanul gondolkodó része nem látja szívesen a magyar fővárosban. Vlagyimir Putyin kizárólag azért jöhetett ide, mert egy magyar állampolgár, aki átmenetileg magyar kormányfő, a magyar nép által ismeretlen okból az orosz-magyar kapcsolatok szorosra fűzését az ország számára előnyösnek tartja, pedig egyáltalán nem az.

Vlagyimir Putyin látványos és rendszeres magyarországi útjai és különlegesen furcsa kapcsolata Orbán Viktor magyar kormányfővel megalapozott gyanúját veti fel annak, hogy a magyar miniszterelnök a KGB markában van, az orosz titkosszolgálat valamivel zsarolja, Putyin orosz elnök saját kesztyűs bábjaként, az EU-ba és a NATO-ba akkreditált trójai falovaként madzagon rángatja.

Nincs más magyarázat arra, miért kell évente legalább kétszer e két politikusnak találkoznia, és ép ésszel fel nem lehet fogni, mi az, amit kettejüknek meg kell beszélniük, bár a barikád két oldalán állnak, vagy legalábbis ott kellene állniuk. Putyinnak semmi dolga Budapesten, Orbánnak még annyi sincs Moszkvában. Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik Moszkva politikájának támogatásához.

Akkor miért van egyre több orosz hazánkban, akkor miért járnak hozzánk Európa orosz ellenségei, mintha haza jönnének és miért viselkednek úgy, mintha otthon lennének? Mi folyik itt? Hol vannak a magyar ellenzéki pártok, a magyar civil szervezetek, hol van az úgy nevezett polgári Magyarország, amikor Orbán Viktor Borkai Zsoltot meghazudtoló perverz fajtalankodást folytat egy volt KGB ezredessel szégyentelenül, fényes nappal, a székesfővárosban Európa – egyelőre – lesütött szeme előtt?

Úgy bámul ki az isten adta magyar ember a fejéből, mint a nagyapja, amikor Nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr Adolf Hitlerrel flörtölt. És pont ugyanúgy fog pofára esni a magát kereszténynek hazudó magyar középosztály, amikor meg kell fizetnie Orbán Viktor kétes barátságai és a perverz szövetségesi politikája árát a világpolitikai porondon borítékolható újabb csúfos és megalázó vereség nyomán.

Miközben egymásnak adják a kilincset a legförtelmesebb tömeggyilkosok és népirtók, a legalávalóbb diktátorok a magyar kormányfőnél, a székesfőváros és a magába fordult magyar vidék legnagyobb problémája, hogy nem mindenki kapott jegyet a Puskás Ferenc stadion nyitó mérkőzésére, és nem minden ülésről lehet majd jól látni a cirkuszt a pályán. Azért, természetesen lesz ria, ria Hungária gazdagon. Minden egyébre ott van a Mastercard…..Mészáros Lőrincék zsebecskéjében.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s