Hányok Magyarországtól. Hányok a választási kampánytól. Hányok a magyar középosztálytól. Hányok a magyar értelmiségtől, a magyar focitól, a magyar egészségügytől és oktatástól. Hányok a gulyáslevestől, a hortobágyi palacsintától, a NER-től és az ellenzékétől. Sajnálom. Így látom.

Hányok Orbán Viktortól, Gulyás Gergelytől és Szijjártó Pétertől. Karácsony Gergelytől, az egész magyar szaros valóságtól, a piszkos Budapesttől, az ócska közszolgáltatásoktól, a kátyús budai utcáktól és a rajtuk dölyfösen tovagördülő BMV és Mercedes terepjáróktól. Sajnálom. Így látom.

Hányok magamtól, tőletek, tőlünk és mindannyiunktól, amiért ezt a szart toleráljuk, amiért egy ilyen senkit juttattunk és juttatunk folyamatosan hatalomra, egy Európa-, és Magyarország szégyenét, egy intellektuális nullát, egy erkölcsi élő halottat. Egy denevérrel szállunk együtt fényes nappal, és hagyjuk, hogy közben szívja a vérünk. Sajnálom. Így látom.

Sajnálom a szegény vidéki magyarokat, a fiatalokat, akik elmenekülni kényszerülnek a hazájukból, még inkább azokat, akik maradnak, akiknek megalkudniuk kell, hogy éhen ne haljanak, akik a saját gerincüket törik ketté, csak hogy enni adhassanak a gyerekeiknek, akik éjjel sírnak a sötétben szégyenükben és dühükben, mert többet és jobbat érdemelnek. Sajnálom. Így látom.

Sajnálom a gyerekeimet, az unokáimat, Európát, a világot, hogy süket Orbán Viktorok adják meg már a normál zenei A hangot is. Ők írják elő, hogy a testek milyen gyorsulással esnek a föl felé, ők mondják ki kormányhatározatban a fény sebességét, és azt is, hogy milyen gyorsan terjed a levegőben és a közmédiában a hamis hang. Sajnálom. Így látom.

Ha van jó, az győzni fog. Ne kérdezd, mikor, mert az rajtam, rajtad, rajtunk múlik. Ezért sötéten látom a jövőt. Az ócska magyar ember, az ocsmány magyar valóságba úgy illeszkedik be, oly simán és zökkenőmentesen, mintha mindig ezt akarta volna. Legyen a diktatúra Kádáré, legyen Orbáné, teljesen mindegy, csak hagyják a kis bizniszét folytatni, a kijárt előnyeit konzumálni. Sajnálom. Így látom.

Engem, mint magyar választót nem érdekel, hogy mi lesz a klímaváltozással, az energiaválsággal, a korlátozott és lassan elfogyó természeti kincseinkkel, a romló levegővel és a pusztuló erdőkkel, a tengerekkel és a föld élővilágával. Engem egy érdekel: kivel kefélt az ellenzéki és kivel a kormánypárti önkormányzati jelölt szárazföldön és a vízen, mert én magyar, együgyű és korlátolt vagyok. Sajnálom. Így látom.

A magyar társadalom mély álomra szenderült. Kinek nagy álmai, kinek rémálmai vannak. A valóság meg megy a maga útján, de az minket nem érdekel. Szeretünk szenvedni, veszíteni és mártírnak érezni magunkat. Ha te is öngyilkos akarsz lenni – Orbán Viktor szeret téged és támogat is eme szándékodban – ezért szavazz a Fidesz jelöltjeire. Sajnálom. Így látom.

Ha nem akarsz önkezedtől elpusztulni, akkor voksolj az ellenzékre, majd ők kivégeznek téged. Segedelmükkel megtalálod a lelki békédet, amihez nem kell más, csak ne kívánj semmit. Főleg változást ebben az országban ne kívánj, mert azt valójában nem is akarja itt senki. Te se akarod igazán. Sajnálom. Így látom.

Mert, ha igazán változást akarnál, akkor kint lennél az utcán. Felrúgnád a választási urnát, megostromolnád az országházat, elfoglalnád az állami médiát, egyáltalán képes lennél erőszakkal is érvényt szerezni a saját akaratodnak, mert jogod van hozzá, hogy a saját országodban, a saját szülőföldeden, azt tedd, amit helyesnek tartasz. Ne félj attól, hogy az ország egy része – Orbán Viktor vezetésével – nem azt akarja, amit te. Legyen ez az ő problémájuk. Nem akarlak sajnálni.

Zsebesi Zsolt

Szex a jachton – Magyarország” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s