Teljesen normálisnak tűnik a fideszes magyar-japán Song Simon. Amíg meg nem szólal.

Mi a meglepő abban, hogy egy Magyarországon élő japán-magyar csak magyarokat akar látni Magyarországon és egészen szélsőségesen bevándorlás ellenes, mi több, a Fidesz színeiben indul az önkormányzati választáson? Ne legyünk rasszisták!

Először is: a japánok nem arról híresek, hogy ne lennének konformisták. Másodszor: egy japán pont nem hülyébb egy magyarnál és hibátlanul el tudja dönteni, melyik párt színeiben csinálhat a leggyorsabban karriert. Harmadszor: aki már bent van, annak mindenki ellensége lehet, aki még kint van. Ez ilyen egyszerű.

Ne bántsunk senkit csak azért, mert az anyja magyar, az apja japán. Attól még lehetne normális, nem kellene korlátoltnak lennie. De, ha az, akkor sem kell ezt a rassz jellemzőjeként tálalni, mert ez tiszta rasszizmus. Hogy az említett Fidesz-jelölt egy kicsit lökött, az nem azért van, mert japán, hanem azért mert fideszes.

A Fidesz hívők genetikai átvizsgálása során nem talált a tudomány semmi olyan, a géneken alapuló tulajdonságot, ami csak a magyar származású fideszesekre lenne jellemző. Egy arab fideszes, pont akkora zseni lehet, mint egy japán, vagy akár maga Németh Szilárd.

Mi örülünk annak, ha a Fidesz csapata is sokszínű, mert ez azt bizonyítja, hogy nincs igaza a Fidesz vezetésének, aki azt hirdeti, hogy a multikultinak nincsen jövője. Mert van. Egy feltétellel, hogy az illető a Fidesz ülepét nyalja. Ellenkező esetben nem kívánatos személy lesz belőle, főleg akkor, ha esetleg az ellenfél színeiben indul.

Vegyünk egy egyszerű példát: amennyiben az említett japán-magyar Gyurcsány hívő lenne, hát …..nem lennék a helyében. Hamar kiderülne róla, hogy milyen egy aljas figura, és mennyire nem a mi kultúránk kölyke. De, hát ez a politika.

Aki ebbe belekeveredik, az – akár japán, akár arab – arra a zsidó Karinthy Frigyes szavai az érvényesek: „aki disznók közé keveredik, megeszik a korpákok.” Még, ha csak félig japán is a lelkem.

Zsebesi Zsolt

Ne legyünk rasszisták! Mért pont egy japán ne lehetne elmeháborodott fideszes?” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s