A két szám mindent elmond Magyarországról. Pártunk és kormányunk nem szégyelli magát 100 milliárdot szánni egy kézilabdacsarnokra, miközben még be sem fejezte a 190 milliárdos költségű Puskás Ferenc stadion építését. Mindkét létesítményben a magyar sport két olyan ága talál otthonra, amely évtizedek óta nem nyert semmilyen világversenyt, sem EB-t, sem VB-t és reálisan számolva, soha nem is fog.

Mindeközben Gulyás Gergely Orbán Viktor szája, bejelenti, hogy 9 millióval csapják arcul a magyar közalkalmazottakat, ennyit kapnak – fejenként kb. 50 ezer forintot – azok után, hogy hosszú évek óta nem emelték a béreiket. Kissé karakteresebb jellemű lakossággal rendelkező országokban ilyenkor szoktak az érintettek általános sztrájkot hirdetni, vagy/és a pénzkidobásra szánt objektum helyét beszántani.

Sportszerető miniszterelnökünk

A magyar nép azonban birka türelemmel nézi, hogyan nyírják le róla az irhája maradékát, miként varrat belőle 2rule lajbit Mészáros Lőrinc, és mily szépen gazdagodik az állami pénzeken a magyar nemzeti nagytőke, élén a NER Kőműves Kelemenjévé előlépett Garancsi Istvánnal és az ő Market nevű építő ipari cégével együtt. Hogy legyen miből milliós fizetéseket pengetni a Vidi nevű focicsapata nemzetközileg semmit nem érő idegenlégiósainak.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s